Apple Consultancy

Schakel onze Apple-specialisten in om uw Apple IT-omgeving in topconditie te houden. Zij kennen de mogelijkheden van het Apple-assortiment en de Apple-technologie van haver tot gort. Door ons te betrekken bij de aanschaf, inrichting, configuratie en het beheer en onderhoud van uw Apple-devices, bespaart u tijd en geld. Met CARD IT Support als uw Apple-partner geeft u ruim baan aan uw creatieve inspiratie en uw corebusiness.

Microsoft Consultancy

In een crossplatform-bedrijfsnetwerk combineert u de kwaliteiten en functionaliteiten van Microsoft (Windows) en Apple (iOS, macOS en OS X Server). Vooral de wat grotere bedrijven met een bonte schakering van softwarepakketten hebben baat bij zo’n combinatie. CARD IT Support biedt u de noodzakelijke expertise voor de implementatie, het beheer en onderhoud van een crossplatform IT-omgeving.

Combineer het beste van Apple en Microsoft

Apple, Windows of crossplatform mogelijkheden
Schakel CARD IT Support in als uw betrouwbare crossplatform IT-partner voor Apple & Microsoft ondersteuning. Dan bent u verzekerd van deskundig installatiewerk, topadvies over het combineren van Windows met Mac, en van excellent beheer en onderhoud. Vraagstukken die wij met regelmaat tegenkomen zijn: Hoe zet ik gegevens over vanuit een Windows-omgeving naar een iOS-, macOS- of OS X Server-omgeving, en andersom? Welke applicaties heb ik nodig? En hoe richt ik mijn bedrijfsnetwerk optimaal in?

Waarom CARD IT Support?

CARD IT Support staat voor topkwaliteit en biedt hoogwaardige Apple-, Microsoft-en crossplatform maatwerkoplossingen.

Ondersteuning nodig?

Bel met onze medewerkers op 030 204 02 24 of stuur ons een e-mail!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.