Microsoft 365

Overal en altijd optimaal (samen)werken, het kan met Microsoft 365 voor Mac, Windows en mobile. CARD IT Support heeft gecertificeerde Microsoft en Apple consultants zodat u verzekerd bent van een optimale integratie binnen uw IT-infrastructuur. 

Microsoft 365 is geschikt voor Mac, Windows en Mobiele apparaten en werkt vlekkeloos samen met Outlook.

 

Teamwork met Microsoft 365

  • Realtime samenwerken in Word, Excel, PowerPoint, en OneNote documenten en feedback delen via de Chat in Word.

 

  • Microsoft 365 en OneDrive voor bedrijven zorgen voor een beter versiebeheer van documenten. Doordat er automatisch back-up worden gemaakt, wijzigingen automatisch worden opgeslagen en je makkelijk terug kunt naar eerdere versies van documenten.

Veilig bestanden met elkaar delen

  • Deel bestanden veilig met collega’s of klanten en bescherm de data van je bedrijf met veilige links die het mogelijk maken om het beheer van toegangs- en bewerkingsrechten te optimaliseren.
  • Er wordt automatisch een back-up van bestanden gemaakt naar uw beveiligde OneDrive voor bedrijven-account waar je ook de versiegeschiedenis van je bestanden op zowel desktop als mobiele apparaten kunt bekijken.

Voor Apple, Windows en Mobile

  • De Microsoft 365-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en OneDrive voor bedrijven zijn ontworpen om samen documenten te kunnen maken en hierin samen te werken op zowel desktop als mobiele apparaten.
  • Enterprise Mobility + Security zorgt voor het beheer van je mobiele apparaten, de beveiliging van applicatie en de toegang/beheer van gebruikers. Tevens worden externe bedreigingen geanalyseerd en word je hier tegen beschermd.

Microsoft 365 back-up

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen werken. Zonder dat u zich druk hoeft te maken over de infrastructuur van mail, files en Sharepoint. Dit regelt Microsoft voor u. Echter, het blijft uw data. U beheert de data en het is dan ook uw verantwoordelijkheid dat u uw data beschermt. Dit kan eenvoudig met onze Microsoft 365 backup.

Het maken van een goede (3rd party back-up) van uw Microsoft 365 omgeving is van belang, veel bedrijven zijn steeds afhankelijker van de data die in de ‘cloud’ staat. Vooral met de opkomst van OneDrive, SharePoint en Teams groeit deze bewustwording maar is het voor veel organisaties nog lastig in te schatten wat de risico’s nou precies  zijn.

Inderdaad, u kunt een mailtje nog wel terughalen binnen de retentieperiode, maar wanneer er een belangrijk bestand of map verwijderd wordt uit OneDrive of SharePoint, wat doet u dan? Of erger nog, wat als er iemand ransomware opent in uw IT-omgeving waardoor alle data versleuteld raakt?

Dataprivacy en compliance (AVG)

  • Beveilig data zodat je volledig voldoet aan de vereiseten van de AVG/GDPR en andere wereldwijde, regionale en branche specifieke voorschriften.
  • De Compliance Manager en Inhoud zoeken helpen bedrijven om risico’s te beoordelen en te beheersen. Advanced Data Governance en Preventie helpen bij het classificeren, beschermen en bewaken van bedrijfsdata. 


Ondersteuning nodig?

Bel met onze medewerkers op 030 204 02 24 of stuur ons een e-mail!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.