Omdat uw IT-omgeving het kloppend hart van uw onderneming is, is het essentieel dat deze vlekkeloos werkt zodat u hier geen omkijken naar heeft. Een fulltime IT-specialist of afdeling brengt hoge kosten met zich mee. Daarom kunt u CARD IT-Support inschakelen voor beheer & support van uw totale IT-omgeving. IT-problemen zijn snel opgelost met een betrouwbare IT-partner die jarenlange kennis inzet voor uw netwerk. Veel zaken kunnen remote beheerd worden maar als het nodig is komen onze specialisten ook bij u op locatie. Houdt uw IT-kosten beheersbaar en schakel CARD IT-Support in voor uw IT-omgeving! 

Consultancy

Schakel CARD IT Support in als uw betrouwbare crossplatform IT-partner voor Apple & Microsoft ondersteuning. Dan bent u verzekerd van deskundig installatiewerk, topadvies over het combineren van Windows met Mac, en van excellent beheer en onderhoud. Vraagstukken die wij met regelmaat tegenkomen zijn: Hoe zet ik gegevens over vanuit een Windows-omgeving naar een iOS-, macOS- of OS X Server-omgeving, en andersom? Welke applicaties heb ik nodig? En hoe richt ik mijn bedrijfsnetwerk optimaal in?

Beheer

Het IT-hart van uw bedrijf moet blijven kloppen. Zonder goed beheer en periodiek onderhoud loopt u steeds meer risico op storingen en uitval. Kies daarom voor periodiek werkplek- en systeembeheer.

Met periodiek systeembeheer door CARD IT Support voorkomt u veel problemen. Daarnaast kunt u ons inzetten voor het oplossen van onverwachte incidenten.

Beveiliging

De veiligheid van de IT-infrastructuur is van het grootste belang voor de continuïteit van uw onderneming en het optimaal bedienen van uw klanten.
Onze beveiligingsoplossingen zijn gericht op efficiëntie, veiligheid en compliance. Onze eigen beveiligingsspecialisten realiseren in overleg met u, en door de inzet van onze best in class IT-beveiligingsoplossingen, een optimaal beschermde IT-infrastructuur.

Ondersteuning nodig? 

Bel met onze medewerkers op 030 204 02 24 of stuur uw vraag per e-mail:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.