IT-beveiliging

De veiligheid van de IT-infrastructuur is van het grootste belang voor de continuïteit van uw onderneming en het optimaal bedienen van uw klanten. Maak gebruik van onze Managed IT-security oplossingen en haal expertise en capaciteit in huis. Onze beveiligingsoplossingen zijn gericht op efficiëntie, veiligheid en compliance. Onze eigen beveiligingsspecialisten realiseren in overleg met u, en door de inzet van onze best in class IT-beveiligingsoplossingen, een optimaal beschermde IT-infrastructuur.

Remote monitoring

Een IT-omgeving is van het grootste belang voor de continuïteit van  ondernemingen. Zelfs de beste IT-apparatuur kan uitvallen, daarom biedt CARD IT Support: Remote monitoring. Dit is een 24/7 service die uw systemen monitort op fouten. U krijgt tijdig een seintje als bijvoorbeeld een harde schijf een fout aangeeft. Zo kunt u voorkomen dat bijvoorbeeld data verloren gaat of uw automatische back-up niet mislukt. 

Back-up & recovery

Na een calamiteit is het voor ondernemers zaak om zo spoedig mogelijk weer up-and-running te zijn. Met een goed back-up en recovery plan is dit mogelijk. Bespaar op de kosten die met calamiteiten gepaard gaan en investeer in veiligheid en zekerheid voor uw bedrijfsprocessen. Hoe lang kunt u zonder uw bedrijfsdata?

Ondersteuning nodig? Bel met onze medewerkers op 030 204 02 24 of stuur ons een e-mail!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.